TAŠANA ĐORĐEVIĆ o seriji “Tate” i liku Mione Bambulović

0
551

U ponedeljak, 27. januara, na Prvoj televiziji počela je da se emituje domaća serija “Tate”. Kako joj i ime kaže, u fokus stavlja očeve. Zanimljiva porodična priča sa melodramskim zapletima, bavi se očevima i njihovim sposobnostima ili nesposobnostima da se snađu u nepredviđenim, ponekad tragičnim, a ponekad i komičnim situacijama.

Tašana Đorđević, Foto: Prva TV/Aleksandar Krstović

Iako su tate u prvom planu, i neke mame privući će pažnju gledalaca. Jedna od njih je i Tašana Đorđević koju smo imali prilike da vidimo u serijama “Urgentni centar”; “Ubice mog oca”; “Andrija i Anđelka”; “Montevideo Bog te video”. U seriji “Tate” tumači lik Mione Bambulović, supruge jednog od očeva.

MILJAN PRLJETA – veterinar Toma iz TV serije “Tate”

– Miona je majka trojice sinova i supruga Vlade Bambulovića, koga igra Branko Janković. Ceo život “vodi borbu” sa njima i došla je do tačke kada više ne može da izdrži. Umorna od pranja i čišćenja, Miona odlučuje da unese određene promene u svoj život. Beskrajno voli decu i supruga, ali sada više nema nazad. Kako bi muža “naučila pameti”, odlazi od njega da vidi da li će se nešto promeniti. On postaje malo ljubomoran, a jedina osoba kod koje ona zapravo može da ode, jeste bivša supruga njenog brata – Lola (Ljubinka Klarić) – kaže Tašana.

LJUBINKA KLARIĆ – Lola, direktorka vrtića iz serije “Tate”
TAŠANA ĐORĐEVIĆ o seriji "Tate" i liku Mione Bambulović
Tašana Đorđević i Miljan Prljeta, Foto: Prva TV/Aleksandar Krstović

* Da li Miona uspeva u svojoj nameri da se promeni?
– Pomalo, lagano. Kad se useli kod Lole, kreće cela akcija i Mionina borba da se pronađe.

* Šta gledaoci mogu da očekuju od serije “Tate”?
Verujem da će se gledaoci prepoznati u ovoj priči. Biće i suza i prelomnih životnih momenata, ali i ozbiljno mnogo smeha. Pravimo jednu divnu porodičnu seriju u kojoj ima dosta dece. Miona ima troje, Lola dvoje, Petar jedno, Toma jedno… Mnoge scene dešavaju se u vrtiću i prikazuju probleme s kojima se oni susreću. Mislim da ćemo uspeti da im damo lepu poruku da ljubav prevazilazi sve to i da borba mora da postoji.

E. A. / Izvor: Prva TV

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde