STEVAN PIALE – Luka Ožegović iz serije “Igra sudbine”

0
1032

Nakon veoma uspešne serije “Istine i laži”, gledaoci Prve TV od 20. januara imaće priliku da prate novu, zanimljivu priču punu intriga i tajni, koju potpisuje isti kreativni tim.

STEVAN PIALE - Luka Ožegović iz serije "Igra sudbine"
Stevan Piale Foto: Prva TV/Aleksandar Krstović

Rađena po kolumbijskoj telenoveli, serija “Igra sudbine” prepuna je živopisnih likova, neočekivanih obrta, ljubavnih intriga i skandala, zapleta, spletki i izdaja, ali pre svega najčistijih emocija ljubavi, prijateljstva, odanosti, porodičnih i prijateljskih odnosa, koji pobeđuju sva iskušenja. Jednu od glavnih uloga tumači mladi glumac Stevan Piale. Njega su gledaoci imali prilike da upoznaju u kultnim filmovima “Šešir profesora Koste Vujića” i “Bićemo prvaci sveta”, kao i u serijama “Selo gori, a baba se češlja”, “Zvezdara” i “Šifra Despot”.

Prva TV: Domaća serija “Igra sudbine” od 20. januara na malim ekranima

Publika je mladog glumca mogla da gleda i u beogradskim pozorištima, u Madlenianumu u predstavama “Ljubav i moda”, “Plavi anđeo”, i “Konje ubijaju, zar ne?”; pa u Pozorištancu “Puž” u čak šest popularnih predstava; Zvezdara teatru (Veliki talas); Kart blanšu (Istočni anđeo)… Aktivno radi sinhronizacije animiranih i igranih filmova, gde mu je posebno drag lik Mikelanđela iz “Nindža kornjača”.

STEVAN PIALE - Luka Ožegović iz serije "Igra sudbine"
Stevan Piale tumači lik Luke Ožegovića, Foto: Prva TV/Aleksandar Krstović

Posle dva odlična filma i nekoliko epizodnih uloga u domaćim serijama, ovog puta gledaoci će imati priliku da vide u glavnoj ulozi.
– Nosim fantastična iskustva sa tih snimanja, ali serija “Igra sudbine” je potpuno drugačiji projekat. Drugačije se snimalo, nije trajalo ovoliko, a nisam ni imao glavnu ulogu. Ovo je ipak zahtevnije. Snima se pet dana po 12 sati. Brzo se radi, ali veoma je zanimljivo i uzbudljivo – kaže Stevan Piale.

MILICA MILŠA: Mršavica u “kavezu”
STEVAN PIALE - Luka Ožegović iz serije "Igra sudbine"

* Šta možemo da očekujemo od serije “Igra sudbine”?
– Serija je baš takva, kako joj i samo ime kaže. Sudbina se malo poigrala sa svim likovima. Postoje dve paralelne priče, o bogatstvu i siromaštvu. Ja sam Luka Ožegović koji uz oca odrasta u siromaštvu. Živimo u kući sa još dve porodice i zapravo iznajmljujemo samo sobu. Paralelno postoji porodica Kanački, koju čine Ada Kanački – uspešna žena i njen sin Aleksa. U jednom trenu, život mi se okreće naglavačke. Ceo zaplet je već u startu veoma interesantan, koliko god bio španski, prilagođen je našem mentalitetu.

LJILJANA STJEPANOVIĆ: Veoma aktivna penzionerka

* Šta biste poručili gledaocima, zbog čega ne bi trebalo da propuste ovu seriju?
– Gledaoci će se sigurno prepoznati u nekim segmentima serije, baš zato što je prilagođena našem mentalitetu i podneblju. Uživaće u dobroj, zanimljivoj i veoma dinamičnoj priči koja krije brojne zaplete. Sa svakom novom epizodom shvatiće da ima puno svakodnevnih životnih situacija. Biće ovo “Španija na srpski način”, zato ne propuštajte!

E. A. / Izvor: Prva TV

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde