OLJA LEVIĆ – Mila iz TV serije “Igra sudbine”

0
3215
OLJA LEVIĆ - Mila iz TV serije "Igra sudbine"
Olja Lević, Foto: Prva TV/Aleksandar Krstović

Od kreatora veoma popularne TV serije “Istine i laži”, na male ekrane stigla je nova priča – “Igra sudbine”. Emituje se na Prva TV od 20. januara, radnim danom od 21h. Već je privukla pažnju gledalaca.

Serija “Igra sudbine” je prepuna je živopisnih likova, neočekivanih obrta, ljubavnih intriga i skandala, zapleta, spletki i izdaja, ali pre svega najčistijih emocija ljubavi, prijateljstva, odanosti, porodičnih i prijateljskih odnosa, koji pobeđuju sva iskušenja.
Jedna od glavnih ženskih uloga poverena je mladoj glumici Olji Lević.

STEVAN PIALE – Luka Ožegović iz serije “Igra sudbine”

Olja je rođena 1990. u Kruševcu, gde je zavšila gimnaziju. Prvi dodir sa glumačkom umetnošću, ostvarila je u sekciji svoje škole. Potom je kao amaterska članica kruševačkog Kulturnog centra, nastupala u predstavama lokalnog pozorišta. Na preporuku prvaka ove ustanove, Milije Vukovića, otišla je na probno snimanje u projektu Radoša Bajića “Selo gori, a baba se češlja.” Olja je tako kao sedamnaestogodišnjakinja ostvarila svoju prvu TV rolu u ovoj seriji, tumačivši lik Zorice.

Matea Milosavljević i Pavle Jerinić – Sofija i Matija iz “Igre sudbine”
OLJA LEVIĆ - Mila iz TV serije "Igra sudbine"
Milica Tomašević, Vuk Salatović i Olja Lević, Foto: Prva TV/Aleksandar Krstović

Shvatila je da je njena budućnost vezana za sedmu umetnost, pa je upisala studije glume. Diplomirala je na Akademiji umetnosti beogradskog Alfa univerziteta u klasi profesora Nebojše Dugalića.

– U seriji “Igra sudbine” tumačim lik Mile. Ona nije prototip većine današnjih devojaka. Vrlo je vredna, posvećena i požrtvovana. Iako nije najstarija, ona je glava porodice i vodi računa o sestri Nadi i bratu Debeljku. U početku se zabavlja sa Lukom, koga igra Stevan Piale, i pokušava da ga usmeri na pravi put. Mila govori nekoliko jezika i zaposlena je u ozbiljnoj kompaniji. Stalo joj je da i njen momak nađe dobar posao – kaže Olja Lević za Prva TV.

LJUBINKA KLARIĆ – Lola, direktorka vrtića iz serije “Tate”

* Da li vremenom Mila odustaje od svojih principa?
– Iako joj se neke stvari pružaju “na tacni”, ne želi da ih prihvati. Ima želju da napreduje u poslu, ali to želi da postigne isključivo svojim znanjem, zalaganjem i radom. Drugi način ne prihvata. Veoma je odgovorna i visokih moralnih načela, tako da nikakve životne okolnosti, ma koliko bile teške, neće poljuljati njene principe.

TAŠANA ĐORĐEVIĆ o seriji “Tate” i liku Mione Bambulović

* Čini se da igra sudbine nije mimoišla ni Milu?
– Svi likovi su vrlo isprepletani. Baš kao što i samo ime serije kaže, sudbina je rešila da se poigra, ali ovde izgleda nije štedela. Poigrala se sa svima. Mila će takođe na svojoj koži osetiti sve te promene.

* Šta biste poručili gledaocima, zbog čega ne bi trebalo da propuste seriju “Igra sudbine”?
– “Igra sudbine” je priča u kojoj će se mnogi prepoznati. Shvatićete da se životne okolnosti kroz koje prolaze likovi, dešavaju svakodnevno i u realnosti. Verujem da će gledaoci zaista uživati i željno iščekivati svaku sledeću epizodu.

E. A. / Izvor: Prva TV

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde