NATAŠA BEKVALAC: Pobediću samu sebe na MACU-u

0
145

Music Awards Ceremony (MAC) okupiće 29. januara u Štark areni najveće zvezde iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Makedonije na prvoj regionalnoj dodeli muzičkih priznanja.

Nataša Bekvalac, Foto:  Skymusic
Nataša Bekvalac, Foto: Skymusic

Više od 60 poznatih ličnosti učestvovaće u programu koji će trajati oko 4 sata. Osim dodele više od 30 priznanja, u revijalnom delu svečane ceremonije, najveće regionalne muzičke zvezde izvešće specijalno osmišljenje i režirane nastupe samo za ovu priliku. S obzirom na to da organizaciju i produkciju MAC-a potpisuje “Skymusic”, iz koga su najavili da će prvi put za ovaj događaj upotrebiti celokupnu svoju produkcionu opremu, na sceni Arene biće moguće sve! Među učesnicima je i pevačica Nataša Bekvalac.

Huawei MAC, prva regionalna dodela muzičkih priznanja

– Ne mogu opisati koliko sam uzbuđena i koliko sam počastvovana što sam deo ovako velikog projekta, i što sam odabrana, na neki način. Meni tako jedino preostaje da se jako dobro pripremim za tih mojih pet minuta, da se prikažem u najboljem mogućem svetlu. A, i da to bude ne samo moj mali trijumf pred publikom, nego i pred samom sobom! – rekla je Bekvalčeva.

Nataša Bekvalac, Foto:  Skymusic
Nataša Bekvalac, Foto: Skymusic

Pevačica je najavila da će na MAC-u pobediti samu sebe!. Jer, osim aviona, njen je najveći strah – scena!
– Svaki moj nastup je neka mala pobeda, a ovo će biti najveća! – kaže Nataša.

Nataša Bekvalac i “Magla bend” imaju zajedničku pesmu – “Neprijatelj”

– Želim da sve ono što sam radila ranije, a 20 godina muzičkog rada je iza mene, zajedno sa onim urađenim u poslednje vreme, stavim u jedno moderno ruho. A to znači, sa ćemo brojne pesme koje su poznate, sada čuti u potpuno drugačijem maniru – otkrila je pevačica detalje svog nastupa na MAC-u.

Inače, u Štark areni biće deo najvećeg regionalnog muzičkog spektakla i Bajaga; “Van Gog”; Petar Grašo; Željko Joksimović; Sregej Ćetković; Karolina Gočeva; Toni Cetinski… Mnogi očekuju da će to biti muzički događaj godine u regionu.

“Pametna i luda” pisana za Natašu Bekvalac, snimila je Marija Šerifović

Publika iz celog regiona ima priliku da na sajtu MAC-a glasa za svoje omiljene izvođače. Više od 250 nominacija raspoređeno je u 13 kategorija, a organizatori su objavili da je samo u prvom danu glasalo preko 300.000 ljudi iz gotovo svih zemalja sveta.
Gledaoci iz Srbije i Crne Gore moći će da prate manifestaciju na programu TV Prva, a glavni medijski partner MAC-a je Radio S.

E. A.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde