MILENA RADULOVIĆ: Saradnja sa Rusima značajno poslovno iskustvo

0
325

Mlada i talentovana srpska glumica Milena Radulović (24) na početku svoje karijere odigrala je glavnu žensku ulogu u filmu “Balkanska međa”.

MILENA RADULOVIĆ: Saradnja sa Rusima značajno poslovno iskustvo
Milena Radulović, Foto: Art Vista

Šira publika je zna iz TV serije “Jedne letnje noći”, gde je tumačila lik Lole Gavrilović. Imala je zapaženu rolu Žakline u “Patuljcima sa naslovnih strana”, filmu Milorada Milinkovića. Od 9. marta na RTS-u televizijski gledaoci imaju prilike da je gledaju u seriji “Pet”, gde igra Sonju, jedan od pet ključnih likova. U “Balkanskoj međi”, akcionoj drami realizovanoj u rusko-srpskoj produkciji, koju je režirao Andrej Volgin, Milena Radulović tumači lik Jasne, medicinske sestre.

ALEKSANDAR RADOJIČIĆ: Ja bih opet da snimam akcioni film kao što je “Balkanska međa”!

– Moja želja odavno je bila da počnem da radim u Rusiji. Zbog toga sam intenzivno učila ruski jezik, otprilike godinu i po dana pre nego što sam dobila ulogu u “Balkanskoj međi”. Iskrena da budem, kada mi je rola ponuđena, nisam uopšte razmišljala da li da je prihvatim ili ne. Jer, ovo je prva glavna glavna uloga u mojoj karijeri. I još u Rusiji, na tržištu za koje sam se već spremala u nekom smislu – kaže Milena.

MILENA RADULOVIĆ: Saradnja sa Rusima značajno poslovno iskustvo
U “Balkanskoj međi” tumači lik medicinske sestre Jasne, Foto: Promo

Saradnja sa Rusima je za glumicu bilo – fenomenalno. Kako kaže, značajno poslovno iskustvo.
– Zauvek sam zahvalna ekipi ovog filma! Bila je divna saradnja, dogodila su nam se prijateljstva, koja će se nastaviti i posle filma. Snimanje je bilo izuzetno profesionalno, uzbudljivo, i meni je mnogo toga donelo. Pogotovo kada smo tek počeli da radimo – imali smo probe, davali su mi vremena koliko mi je potrebno, razgovarali smo o tome kako bi trebalo nešto da uradimo… Bila sam u nekakvom procesu koji je iz mene izvukao ono najbolje.

MILENA RADULOVIĆ: Usavršava ruski, radi master i čeka nove uloge
MILENA RADULOVIĆ: Saradnja sa Rusima značajno poslovno iskustvo
Foto: Art Vista

O svojoj ulozi kaže:
– Jako sam srećna što su mene izabrali da tumačim ulogu Jasne, jer je to moja prva velika dramska uloga. Mene je to zaista promenilo i kao čoveka i kao glumicu, i formiralo me je za neke buduće stvari. Jasna je medicinska sestra, koja dobija premeštaj i odlazi na Kosovo i Metohiju. Kreće sa nekom strepnjom, jer je već u Beogradu prisustvovala ratnim scenama tokom NATO bombardovanja, ali bez ikakvih pretpostavki šta sve tamo može da joj se sve dogodi. Ona je od nekog trenutka jedini civil koji se nalazi na aerodromu Slatina, građanin u ratu. Hrabra je i odgovorna žena, neko ko u najtežim trenucim i užasima rata oseća potrebu da pomogne drugima. Ne misli na sebe, već misli na decu, povređene, slabe. Drago mi je što su mene videli kao osobu koja može da odigra jedan takav lik koji je i složen i, nekako… nadčovek. Snimanje filma je bilo nezaboravno iskustvo!

JOVAN I VIKTOR SAVIĆ: Otac bluzer i sin glumac u seriji “Pet”

Smatra da će publika uživati gledajući “Balkansku među”.
– Po mom mišljenju, “Balkanska međa” šalje poruku: nikada više ne sme da se ponovi to što se dogodilo! Gledaoci od ovog filma mogu da očekuju da budu preplavljeni emocijama. Pogledaće jedan kvalitetan film, kakav još nije viđen, pre svega u produkcijskom smislu. Videće spektakl!

D. D.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde