MARINA TUCAKOVIĆ: Idemo dalje, pa dokle stignemo

0
114

Poznati tekstopisac Marina Tucaković se oglasila prvi put u javnosti povodom teške bolesti.

Početkom februara 2018. u medijima je osvanula informacija da je Marina Tucaković obolela od malignog tumora dojke. Posle toga je objavljeno da je podvrgnuta operaciji. Autorka najvećih domaćih hitova je na društvenim mrežama objavila otvoreno pismo i otkrila svoje pravo zdravstveno stanje.

marina tucaković
Foto: Facebook / Marina Tucaković

– Drugari, mediji, svi zajedno… Da ne dolazite do pogrešnih informacija, ovim putem i ovom prilikom se oglašavam tu – obratila se Marina svima.
Pismo koje je objavila na društvenim mrežama prenosimo u celosti:

Stara pesma u novom ruhu – „Dodirni mi kolena“

“Dragi moji,
Mogu da kažem da slušam savete lekara sa onkologije, koji su izuzetno stručni i plemeniti i koji se bore zajedno sa pacijentima. Sad sam kod kuće, jer rezultati još nisu gotovi. Lečenje tek sledi. Mogu da kažem da, ako šta ima dobro u ovome, to je što sam vratila veru u ljudsku dobrotu i blagonaklonost, a toga nikad nije previše. Uverena sam da mi kolege nisu samo kolege, već i prijatelji! Da postoje divni mladi ljudi kojima sam bila okružena, mislim na medicinsko osoblje Instituta za onkologiju koje mi je dalo veru da nije sve otišlo dođavola na ovom svetu! O svojoj porodici mogu da kažem da sam od njih i očekivala da budu na visini zadatka i da me nisu izneverili.
I tako dragi moji, idemo dalje pa dokle stignemo… Ne shvatam ovo tragično. Verujte, strašno je kad se to događa drugima, kad se vama to desi nekako to prihvatite i pustite da vas nagon za životom tera napred, to mogu da vam potvrde sve one moje saputnice tamo koje bolest nije promašila a ni pokolebala, nego su i dalje pozitivne. Ljubim vas.”

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde