JELENA ROZGA: Sreća je stvar izbora, a ne slučajnosti

0
302
Jelena Rozga fb
Foto: Facebook / Jelena Rozga

Lepa Splićanka nekad je bila krhka balerina, a danas je popularna pevačica. Aktuelno izdanje “Moderna žena” donelo je Jeleni Rozgi nove poslovne uspehe i priznanja. Nedavno je u organizaciji Hrvatske diskografske unije i Top.hr proglašeno za najprodavaniji album u 2017. godini. Pevačica kaže da joj ova nagrada veoma imponuje i daje vetar u leđa u daljem radu.

Jelena Rozga fb
Foto: Facebook / Jelena Rozga

Jelena Rozga je sa album “Moderna žena” ostvarila značajan komercijalni uspeh. A šta bi po mišljenju pevačice trebalo da ima moderna žena?
– Srce koje je vodi kroz život i razum da joj bude kompas. Mi, žene, često nismo svesne vlastite snage, ali kad je najteže, tada pokažemo koliko smo jake. Moderna žena je svaka koju poznajete, samo je možda u tom trenutku takvu niste videli. Ali, ona se krije u svakoj od nas – izjavila je Rozga za “Dnevni avaz”.

Jelena Rozga posvetila svim zaljubljenima novi singl „Rođena sam“

A o poslednjem priznanju za njen treći studijski album, rekla je:
– Svaka nagrada je potvrda rada. Potvrda da nešto dobro radite, ali mi ova nagrada posebno znači, jer je od moje publike. Oni su ti koji su ovaj album odabrali, a ja sam im na tome neizmerno zahvalna. Sve što radim, radim iz srca, ne radim zbog nagrada. Ali kada za svoj rad dobijete, ujedno, i priznanje, sreća je veća! Hvala mojoj publici na divnoj godini, bila je to naša godina za pamćenje.

Jelena Rozga fb
Foto: Facebook / Jelena Rozga

* Da li vam imponuje kada vam kažu da oduševljavate svojim modnim stilom?
– Svakako, ali nastojim da modu doživim kao razonodu, a ne kao teret. Volim da se modom igram, nekada i eksperimentišem, ali sam s vremenom nekako pronašla svoj modni balans i izražaj.

Jelena Rozga: Treba mi mlad, lep i jak, a ne manijak

* Smatrate li da ste se srećna žena?
– Nastojim biti sretna svakog dana. Često ljudima oko sebe svakodnevno ponavljam: “Biti sretan je naša jedina obaveza, a ja sam u životu izabrala da budem sretna.” Tako ja živim, jer sreća je stvar izbora, a ne slučajnosti.

Jelena Rozga fb
Foto: Facebook / Jelena Rozga

* Jeste li jedna od onih koja u životu ide glavom kroz zid?
– Zavisi od životnih situacija. Nekad popustim, jer je tako lakše, rekla bih praktičnije u životu. Ali u ljubavi nema mesta kompromisu. Tu sam isključiva, u ljubavi idem na sve ili ništa.

Tonči Huljić i „Madre Badessa“ najavili album singlom „Pošteno“

* Da li filtrirate stvari i ljude oko sebe? Kako se rešavate negativnosti?
– Pre sam mnogo energije i emocija trošila na krive ljude, ali sve je to život, odrastanje i sazrevanje, kroz koje svi prolazimo. Nekad ljude ne prepoznaš na prvu, ali danas sam opreznija, nekako i srećna da sam okružena divnim i istinskim prijateljima. Nemam ih mnogo, ali znam da su pravi.

Jelena Rozga fb
Foto: Facebook / Jelena Rozga

* Zamerate li sebi nešto u 2017. godini?
– Nisam osoba koja je okrenuta prošlosti. Uvek gledam prema napred, gledam u budućnost. Prošlost i njene odluke ne možemo menjati, ali na budućnost ipak delom možemo uticati.

Boris Novković i „Čista ljubav“

* Šta biste sebi poželeli u narednoj godini?
– Svake godine ponavljam isto i zaista nije kliše, ali zdravlje je ono što nam uistinu svima treba. Zdrav čovek može sve. To je ono što nam je najbitnije, sve drugo će doći kada i ako je suđeno.

Jelena Rozga fb
Foto: Facebook / Jelena Rozga

* Koliko vas pogađaju neistine o vama koje se plasiraju u medijima?
– Nekako to najviše danas pogađa moju porodicu i prijatelje, a ja sam to prihvatila kao sastavni deo ovog posla i kao borbu sa vetrenjačama, koju ne mogu dobiti. Energiju treba trošiti na važnije stvari u životu.

DADO I MIRJANA TOPIĆ: Iz našeg braka stvorili smo evergrin

* Pre dve godine ste javno progovorili o bolesti koja vam je davno dijagnozirana. U pitanju je hipertireoza, poremećaj rada štitne žlezde. Naglo ste izgubili kilograme, brzo se umarate…

Jelena Rozga fb
Foto: Facebook / Jelena Rozga

– Važno je da čovek prihvati istinu. U takvim situacijama veliku ulogu igra način na koji ćemo se postaviti. Pridržavam se svega, trudim se da me ne nervira milion gluposti koje se dešavaju i idem dalje.

E. A. / Izvor: Dnevni avaz

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde