JELENA HELC: Kako se sparuju čarape kad imaš muža i četvoro dece

0
1101

Glumica i voditeljka Jelena Helc Vesković je na privremenom boravku u Rumuniji, gde njen muž Milan Vesković trenutno radi. Uz supruga, Jelena ima i četvoro dece, Vuka (11), Mateja (3) i bliznakije Janu i Mašu (1,5).

jelena helc
Jelena i Milan sa decom, Foto: Privatna arhiva

E, onda zamislite broj: obroka, igračaka, želja i stepen galame u njihovoj porodici. I, konačno, zamislite broj čarapa koje je potrebno spariti na dnevnom nivou.
Jelena je podelila svoju muku sa FB prijateljima, uz komentar: “Normalne žene, kad deca spavaju, piju kafu.”

jelena helc čarape
Kako se sparuju čarape, Foto: Facebook / Jelena Helc

Inače, njeni postovi o roditeljstvu, bračnom životu i o svakodnevnim pojavama, koje nas zamajavaju, smaraju ili ulepšavaju dan, urnebeseni su i uveseljavaju njene pratioce i prijatelje. Na duhovit način piše o svakodnevnom životu i raznim situacijama sa kojima se susreće. Verovatno da njoj lično ponekada situacije u kojima se nalazi i nisu tako smešne, ali ih ona pretvori u nešto beskrajno šarmantno.

Glumica Hristina Popović osvojila medalju na državnom prvenstvu u Olimpijskom triatlonu

jelena helc i bliznakinje
Glumica sa bliznakinjama Janom i Mašom , Foto: Facebook / Jelena Helc

O MUŽU:
– Tako, ponekad, skuvam ti ja termos kafe, odem kod mame na grob i sita se sa njom ispričam. Ona, razume se, ćuti a ja meljem, meljem, meljem… dok ne ispričam sve što imam. E, isto tako izgleda i jutarnja kafa sa mojim mužem.

O FIZILOŠKIM POTREBAMA:
– Meni je postalo potpuno normalno da odem u WC a da za mnom uđu kuče, dve bebe, Vuk koji pokušava da ih izvuče napolje, i bebisiterka koja ih ubeđuje u isto – na rumunskom.

Sarajevska glumica Zana Marjanović snima filma sa Frankom Nerom

O STARENJU:
– Dajte, molim vas, neka mi neko pomogne. Kupila sam te neke kreme protiv starenja i sad ih gledam i gledaju one mene i pojma nemam šta ide prvo a šta drugo a kamoli treće… elem JE L’ PRVO IDE KREMA PA TI NEKI FILERI ILI OBRNUTO? I još na sve to imam i neku kremu za oko očiju i oko usana. I je l’ se nešto čeka između pošto ja moram da spavam, ustajem u šest, bemti nisam se ovoliko mučila od sedmog razreda kad mi je na polugodištu zaključio keca iz fizike.

jelena helc kuvanje
Foto: Privatrna arhiva

O KUVANJU ZA ŠESTORO:
– 14 litara! E, ako sad ručak ne pretekne i za sutra – ima da ga kuvam u kadi!

MIRJANA KARANOVIĆ: Mene ili obožavaju ili mrze iz dna duše

O SPAVANJU:
– Čitam tu neku knjigu koja bi trebalo da mi objasni kako da naučim decu da prespavaju noć ali džaba… ne mogu da pređem 10. stranu jer autorka se ubi objašnjavajući koliko je san važan i koliko je opasno po telo i psihu svo to nespavanje i kakve sve posledice ostavlja i ja se onda u..njam kako ću da umrem, i valjda refleksno zaspim. Deca me i dalje noću bude. Sutra veče opet, ambiciozno, uzmem da čitam i odmah zaspim. I tako, evo, nedeljama. Ja ne znam ko je ovde lud.

jelena helc flašica
Foto: Privatna arhiva

O FLAŠICICI ZA DECU:
– Kupila majka sinu flašicu za vrtić. Majci je promakao detalj. A dete zavolelo flašicu. Vaspitačice logički zaključuju da je majka – idiJot.

MARIJA KARAN: Holivud je komplikovan i bez milosti

I onda slike flašice. Sirota mala smorena ovca. I sirotu malu smorenu ovcu koja… pa voli drugu radoznalu ovcu, Jelena nije primetila, baš kao što ni mnogi, verovatno, ne obraćaju pažnju na svaki detalj dekoracije na tanjirićima, sveskama, cuclama, portiklama. Ipak, kada je primetila, skupila je hrabrost da se obrati vaspitačici u vrtiću. Za svaki slučaj.

– Jednoj sam imala petlje da prizam. Zagrcnula se od smeha. Pitala me je l’ sme da pokaže koleginicama. Ja kažem: da, ali pod uslovom da ne kažete da je moja – ispričala je Jelena za srpske medije i dodala da je jako sramota zbog cele situacije.

E. A.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde