PETAR STRUGAR: Naš narod voli komediju

0
209

Od nedavno na O2 TV (radnim danima u 19.50h) i sajtu prva.rs publika ima priliku da gleda novu humorističku web seriju.

2 brata protiv hipokrata PETAR STRUGAR: Naš narod voli komedijuU sitkomu “2 brata protiv Hipokrata” glavne role tumače Petar Strugar, Nebojša Milovanović i Zineida Dedakin. Pre nekoliko meseci ova serija najavljena je pod nazivom “Ordinacija”, ali osim promene imena, sve je ostalo isto. Sve se “vrti” oko estetskog hirurga, njegovog brata veterinara i medicinske sestre iz ordinacije. Jer, svi oni dele isti poslovni prostor. I tu se dešavaju zanimljive situacije, pacijenti koji dolaze na “ulepšavanje”, kućni ljubimci na svoje preglede, još interesantnih likova i – mnogo smeha!

Petar Strugar i Nebojša Milovanović od jeseni u web seriji “Ordinacija”
2 brata protiv hipokrata PETAR STRUGAR: Naš narod voli komediju
Plastični hirurg i veterinar – Nebojša Milovanović i Petar Strugar, Foto: prva.rs

Reditelj serije je Predrag Peđa Marković, a scenario za “2 brata protiv Hipokrata” napisala je Marijana Čulić Vićentić. Producent serije je Nebojša Mićić; direktor Nenad Dimitrijević; kostimografkinja Katarina Erdeljan; dok je kompozitor Vladimir Petričević. Za proizvodnju sitkoma je zadućena Omega Production; a izvršna produkcija je Vice za prva.rs.

Glumac Petar Strugar je preporučio gledaocima ovaj sitkom. A, kako se snašao i šta se dešava na snimanju, rekao je za sajt Prve.

NEBOJŠA MILOVANOVIĆ: Očekujem još pravih filmskih uloga
2 brata protiv hipokrata PETAR STRUGAR: Naš narod voli komediju
Petar Strugar i Zineida Dedakin u seriji “2 brata protiv Hipokrata”, Foto: prva.rs

* Kakvu to web seriju imaju prilike da gledaoci prate na sajtu prva.rs?
– Seriju u kojoj su situacije potpuno apsurdne. Imamo veterinara, koji pokušava i na kraju uspeva da drži svoju veterinarsku praksu na estetskoj klinici, odnosno Klinici za ulepšavanje. Tu se rađa veliki broj tih apsurdnih situacija sa likovima koji su svi dijametralno suprotni. Oko tri lika se vrti serija. Prvi je estetski hirurg, koji mi je brat od strica, druga je sekretarica, nesposobna i užasno ljuta, i treći lik je veterinar, koga ja igram. Mada se ispostavlja da veterinar nije završio veterinu; da sekretarica nije medicinska sestra nego ekonomista; i još dosta je tu apsurdnih situacija koje su izmeštene iz realnog života. A, to je uvek zabavno.

Kuća u Gornjem Račniku iz serije “Koreni” krije brojne priče
2 brata protiv hipokrata PETAR STRUGAR: Naš narod voli komediju
Medicinska sestra Stojanka i doktor Saša, Foto: prva.rs

* Da je dobar humor u pitanju svedoči i to što se i vi tokom snimanja dosta smejete.
– Smejemo se, ne možemo više da izdržimo! (smeh) Dobro se zabavljamo na snimanjima i siguran sam da će i publika to prepoznati. Serija je zaista dobro napisana.

* Publika u Srbiji voli komediju. Voliš li je i ti?
– Zabavno mi je da igram humorističke uloge. Volim, zaista mi je zabavno to da radim. Ja volim sve da igram i nije mi problem, ali naš narod voli komediju više nego “leba da jede” i onda se mahom i snimaju komedije.

E. A. / Izvor: Prva TV

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde