NEDA UKRADEN: Stidela sam se svoje zadnjice

0
796
Neda Ukraden dugo nije mogla da se oslobodi kompleksa, Foto: Instagram
Dugo nije mogla da se oslobodi kompleksa, Foto: Instagram

Decenijama je garderobom pokušavala da sakrije ono što su drugi smatrali da je pevačicin adut, i trebalo bi istaći.

Neda Ukraden se slatko smeje kada se seti koliko je u životu propatila zbog kompleksa koje je imala. Decenijama je bila ubeđena da ima ružnu zadnjicu! Činila je sve da je sakrije.

– U školi sam mrzela časove fiskulture više od ičega na svetu. Ništa mi nije bilo strašnije od skidanja u triko. Svaki put kada bi trebalo da ga odenem, bila sam najnesrećnija na svetu. Uđem u salu, a onda svi redom krenu da me pljeskaju po zadnjici. I dečaci, i drugarice. A, ja – da umrem od sramote! Dođem kući, pa krenem da plačem kao kiša. Jadna moja majka Anđa, koliko je patila kad sam kukala što me je takvu rodila. Džaba što je ona govorila da je žena bez zadnjice kao selo bez škole.

Mrzela je časove fiskulture u školi zbog skidanja u triko, Foto: Instagram
Mrzela je časove fiskulture u školi zbog skidanja u triko, Foto: Instagram

– Godinama je majka pokušavala da me oslobodi mog najvećeg kompleksa. Isto kao i ja bile su građena i moja mama i moja baka. Govorile su mi:“I mi konja za trku imamo“. Moja Anđa je bila oduševljena kada je u jednom časopisu našla priču o tome kako su najcenjenije brazilske guze. Presrećna, poturila mi je taj časopis pod nos, zaključujući:“Eto, i mi imamo iste. Vidiš da je to super!“ Džaba, činila sam sve da niko ne vidi kakav užas od zadnjice imam. Sakrivala sam je i pokrivala koliko god sam mogla i kad sam postala poznata.

– Nikada neću zaboraviti prodavačicu u jednom pariskom butiku. Htela sam da kupim suknju, uz koju su išle dve varijante sakoa – kratka i dugačka. Ja sam, naravo, izabrala dugačak, a žena nije mogla da me natera da probam onaj drugi. Kada sam joj rekla šta moram da prekrijem, bila je u šoku. Čudila se, ubeđivala me kako mi je to adut, da bi trebalo da ga istaknem, a ne da se oblačim kao baba. Jer, govorila mi je da sam mlada, lepa, zgodna, erotična lepotica… Majko moja, što sam bila blesava.

V. Tasić

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde