BRANIMIR DŽONI ŠTULIĆ: Zovu me ego manijak, a ja sam slobodan

0
223

Branimir Džoni Štulić ne voli da govori za medije. Međutim, na veliko iznenađenje, pristao je na telefonski intervju za Balkan info kanal.

BRANIMIR DŽONI ŠTULIĆ: Zovu me ego manijak, a ja sam slobodanUvek oštar na rečima, Branimir Džoni Štulić je govorio o Titu, svom radu, slobodi, politici…

O SLOBODI

– Evo, kako bi ti reagovao da ti isisam nešto iz prsta, pa da te posle optužim? Ne bi ti bilo pravo, a reci, da li to spada u slobodu govora? Sloboda je rad prvenstveno! Meni je svuda isto kada je sloboda u pitanju. Oduvek sam bio sam za sebe i sam sa sobom. Zato su me mnogi zvali ego manijakom. Nisam ja bio ispred vremena, već sam morao da budem okrenut sebi, pošto ja iz sebe to crpim i stvaram, je*o te! Čovek kad ima ime onda on gubi dom. Ja sam morao da odem, kad imaš ime, ništa nemaš od toga. Svi leče svoje komplekse na tebi.

Džoni Štulić – novi audio snimci na kanalu YouTube
O TITU

– Tito je stvarno bio veliki čovek. Ja nikad nisam bio maleni pionir. Uopšte ga nisam primećivao, ali sam osećao da je u redu. A, sada sam potpuno siguran da je bio fantastičan čovek. U onim okolnostima, koje su iste kao i danas zapravo, napravio je nešto. On je bio dobar trener koji je sa istim kvalitetom ljudi uspeo nešto da napravi. Nije važno da li ga neko voli ili ne… Je*eš ljude koje svi vole!

O YOUTUBE I FACEBOOK PROFILU

– Kanal “Petar Petrović” nije moj, ali stavljam svoje stvari na njega. Nemam ni Facebook profil, iako ćete pretraživanjem naći hiljade lažnih.

Kada se novinar požalio da snima emisiju u podrumu, Džoni mu je odgovorio u svom maniru: “A šta bi ti? Stokatnicu? Nije bitno šta se priča, već kako se radi!”.
Ceo intervju sa Štulićem je OVDE.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde