ACA ILIĆ: Obrijao brkove zbog Saše Popovića

0
552
Aca Ilić Foto: Facebook
Aca Ilić
Foto: Facebook

Pevač se nervirao što su mu brci posedeli, ali je odbijao da ih se liši. Sve dok nije pobesneo zbog jedne opaske kolege.

Aca Ilić godinma je bio prepoznatljiv po svojim brkovima. A onda je ipak odlučio da promeni imidž i zauvek se odrekne svog “zaštitnog znaka”.

– Brkove sam imao na početku karijere i voleo sam da ih nosim. Smatrao sam da mi dobro stoje, publika me je i po njima prepoznavala. Kako je vreme prolazilo prijatelji su me pritiskali da skinem brke, jer su demode. Tvrdoglavo sam to odbijao, ali kako sam dolazio u neke godine, tako su brci počeli da sede. Zapravo, bili su kao šatirani, a mene je to još više nerviralo. Nije dolazilo u obzir da ih farbam, a da ih obrijem – presudio je Saša Popović.

Godinama su brkovi bili Acin “zaštitni znak, Foto: Z. K. Munja

– Naime, sa kolegama sam sedeo u njegovoj kancelariji, ćaskali smo, a onda se Sale pohvalio da je kupio novi tepih. U želji da nam što vernije dočara kako izgleda, gledao je po prostoriji, pa onda uperio prstom u mene, i izustio:”E, baš je tepih kao Acini brkovi, ovako crno-beli!” Pao mi je mrak na oči! Već narednog jutra sam uzeo brijač i obavio posao, odrekao se svog dugogodišnjeg zaštitnog znaka – seća se Aca i priznaje da se sam sebi uopšte nije sviđao kako izgleda bez brka:

– U početku sam mislio hajde nek prođe neko vreme, pa se ja vraćam na staro. Počeo sam opet da puštam brke, ali oni su sada bili još više sedi. Ljutito sam ih obrijao, i nije mi više padalo napamet da ih puštam.

D. D.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde