Pravila korišćenja

Korišćenjem bilo kog dela sajta ANTRFILE automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišćenja. Korisnici su dužni da se informišu o pravilima korišćenja, te se smatra da su upoznati u svakom trenutku sa ovim uslovima, da su ih razumeli u potpunosti, da su svesni mogućih rizika koji nastaju iz korišćenja, kao i da prihvataju pravila korišćenja sadržaja ovog internet sajta isključivo za ličnu upotrebu, u informativne i nekomercijalne svrhe, i na sopstvenu odgovornost.
Svi posetioci imaju pravo da besplatno (osim ako nije drugačije navedeno) koriste servise sajta ANTRFILE, ukoliko ne krše uslove korišćenja.
Nijedan deo sajta ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih. Nećemo prikupljati vaše lične podatke prilikom posete našem sajtu, osim u slučaju kada ih lično obezbedite. Ukoliko odlučite da nam sami pružite informacije slanjem e-maila ili popunjavanjem formulara na našem sajtu, koristićemo te informacije samo kako bismo bili u poziciji da vam lakše pomognemo. Ne sakupljamo lilčne podatke ni za jednu drugu svrhu. Takođe, ne kreiramo individualne profile od informacija koje nam dajete niti ih prosleđujemo nekim drugim privatnim organizacijama. Vaši podaci će biti dati na uvid nadležnim državnim organima samo ako smo zakonom obavezani da to uradimo.

Sadržaj i usluge

Posetiocima u dobroj nameri obezbeđujemo korišćenje sadržaja sajta ANTRFILE. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržaje sajta, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Pristup sajtu ANTRFILE i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta.
ANTRFILE zadržava pravo ukidanja i promene izgleda, sadržaja i uslova korišćenja našeg , sajta, kao i svih servisa i podstranica koje su sastavni deo sajta ANTRFILE, bez obaveze prethodne najave.

Komentari

Neophodno je u poruci popuniti polja obeležena zvezdicom. Sajt ANTRFILE zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara, i nema obavezu obrazlaganja odluka s tim u vezi.
Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi, kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. Komentari u kojima nam skrećete pažnju na slovne, tehničke i druge propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali ih možete uputiti redakciji na našoj kontakt stranici. Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, odnosno nisu stavovi redakcije sajta ANTRFILE.
Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao ni komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba.

Linkovi na druge web stranice i oglašivači

ANTRFILE sadržaje objavljuje u dobroj nameri. Sve sadržaje našeg sajta koristite na vlastitu odgovornost i ANTRFILE se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.
ANTRFILE sajt sastoji se od autorskih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja i linkova na spoljne stranice. ANTRFILE nema nadzor nad navedenim podacima i informacijama ili drugim Internet stranicama te se u potpunosti odriče svake odgovornosti vezane za sadržaj na Internet stranicama kreiranim od strane trećih lica. Preuzete ili korišćene vesti i tekstove sa drugih sajtova i portala ćemo linkovati, uz uredno navođenje izvora.
ANTRFILE nije odgovoran za sadržaj stranica oglašivača na našem sajtu, kao ni za bilo kakvu štetu nastalu reklamiranjem na ANTRFILE sajtu. Poslovni odnos između oglašivača i korisnika na sajtu ANTRFILE i izvan sajta ANTRFILE isključivo se zasniva na poslovnom dogovoru oglašivača i korisnika, te ANTRFILE sajt nije odgovoran za bilo kakvu moguću štetu proizašlu iz takvog poslovnog odnosa.
Informacije objavljene na sajtu mogu biti zastarele, korisnik servisa ima obavezu da proveri tačnost navoda koji se pominju u sadržajima.
Ukoliko preuzimate informacije za objavljivanje na drugom mediju obavezni ste da sajt ANTRFILE.COM navedete linkom kao izvor.

Autorska prava

ANTRFILE polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi. Ukoliko smatrate da je ANTRFILE povredio Vaša lično, autorsko ili drugo pravo, ili interes, molimo Vas da nas kontaktirate. Slučaj će biti razmotren u najra’em vremenskom roku, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Izmene uslova korišćenja

ANTRFILE zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje pravila i uslove korišćenja, i neće biti odgovoran za moguće posledice proizašle iz takvih promena. Navedene promene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama. O važnim promenama i dopunama ANTRFILE će Vas obaveštavati na sajtu, u rubrici Vesti.