Zgodni Amerikanac snimio “Srpkinju”

0
2770

Amerikanac Ron Holsi (Ron Holsey), kojeg na Jutjubu odavno zovu “bratom Srbinom”, snimio je svoj prvi singl. I to na srpskom jeziku, a pesma se zove “Srpkinja”.

– Dragi prijatelji, posle mnogo obrada poznatih pesama, predstavljam vam moju novu pesmu i spot. Mislim da ćete je prepoznati – napisao je Ron Holsi na Facebooku uz novi singl.

“Ljudi, to je ta lepa moja Srpkinja; Samo tebe za sebe želim ja; Igraj sa mnom od sumraka do svitanja; Ti postojiš za mene stvorena” – glasi refren Ronijev prvenca na srpskom jeziku. U pesmi “Srpkinja” pomogao mu je bend “Ćiribu ćiriba”, tekst su napisali T. Andjić, D. Brkljač, R. Holsey, P. Zorkić, a aranžman Marko Louis Stojanović i Petar Zorkić. Spot je režirao Antonio Pavlovski iz “StoryTeller”.

Inače, Holsi koji obožava naše narodnjake, svojevremeno je učestvovao u emisiji “Zvezde Granda specijal”, gde je pobrao sve simpatije izvođenjem numere Tome Zdravkovića “Dva smo sveta različita”. Na Jutjubu bio je zapažen i njegov snimak sa Tijanom Dapčević kada su zajedno izvoli pesmu “Jovano Jovanke”.

 

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde