Pesmu “Laku noć” Dženan Lončarević dobio jer je bio najbrži

0
362

Dženan Lončarević je kvalitetnim pesmama i glasom ostvario ozbiljnu karijeru. Stekao je veliku popularnost i status jednog od najtraženijih i najboljih pevača u regionu.

Pesmu "Laku noć" Dženan Lončarević dobio jer je bio najbrži
Dženan Lončarević, Foto: Printskrin YouTube

Na njegovim nastupima neizostavno je izvođenja hitova “Nikom ni reč”, “Cvete beli”, “Laufer”, “Odavde do neba”… Izuzetno slušana i tražena je i numera “Laku noć”, koju je objavio 2017. godine. A do nje je Dženan došao zahvaljujući dobroj proceni i brzini. Autor muzike i teksta ove kompozicije je Bane Opačić, sa kojim je pevač i ranije uspešno sarađivao. Opačić ima na društvenim mrežama milione pratilaca, zbog kojih je ponekad njegov profil mesto nadmetanja izvođača ko će pre doći do pesme…

Bane Opačić, Foto: Promo
Bane Opačić, Foto: Promo
Dženan Lončarević objavio spot za numeru “Piješ, sine”

– Pesmu “Laku noć” sam snimio u svom izvođenju i postavio na Instagram. Nakon tri minuta je pozvao Dženan Lončarević i rekao: “Bane, ovo je moja pesma!” Odmah sam se složio! – kaže Bane i dodaje da mu se telefon potom usijao.

– Petnaest minuta kasnije je pozvala Marija Šerifović i priznajem da je nisam nikada čuo toliko ljutu. Želela je tu pesmu za sebe. Posle sat javila se Vesna Zmijanac. Ona mi je rekla: “Bane, želim ovu pesmu, da s njom završim svoju karijeru u velikom stilu”. Objasnio sam joj da sam pesmu već dao Dženanu, na šta je ona odgovorila da će mu “kupiti” pet mojih numera u zamenu za tu jednu. Naravno, nisam pristao ni ja kao ni Dženan, iako sam taj gest doživeo kao veliki kompliment svom radu – prisetio se autor.

LAKU NOĆ

Znaš da si tu
šta god da kažem, šta god da slažem
tebe ne mogu

Znaš da si tu
tečeš u krvi nemiru prvi
tebe ne mogu

Laku noć
tamo gde si možda svanulo je
usnama ti oči sklapam
još je sve to moje

Jesen će
tamo gde si možda cvetalo je
ti bar znaš
kada imaš sve a premalo je

I šta sam ja
umorna senka koja te čeka
a ti ko zna gde

I šta sam ja
pola mi srca pola mi tela
kraj tebe ko zna gde

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde