Zaljubljen i kreativan momak: Ljubavna poruka od slatkiša

0
1160
Maid_Hecimovic_ljubav_poruka

Maid Hećimović, pevač iz BiH, na izuzetno simpatičan način je izrazio ljubav, ali i svu svoju kreativnost.

Maid Hećimović je voljenoj napravio originalnu, veoma simpatičnu ljubavnu poruku, a i slatku. Jer, da bi ispisao “slatki mozaik” koristio je čokolade i slatkiše.

Maid Hećimović i Alja Džafič
Foto: Facebook / Maid Hećimović

– Kada nekoga istinski volite, onda gledate na svaki način da svoju drugu polovinu učinite sretnom osobom. Ideja je bila da pokušam, bez ikakvog povoda, slagale su se reči, slatkiši uklapali i krajnji rezultat možete videti i sami – rekao je Maid Hećimović za Tuzlanski.ba.
On je sa devojkom Ajlom Džafić u vezi četiri godini.

A pre dva meseca, kada su proslavljali četiri godine zabavljanja, Maid je takođe javno iskazao svoju ljubav prema Ajli. Tada je napravio kolaž njihovih zajedničkih fotografija, koje je postavio na društvenim mrežama. Uz fotografiju je napisao:

ajla maid2– Naša ljubav je kao vetar, ponekad nalik na maestral: topla, blaga i ugodna a ponekad kao bura: jaka, intenzivna i burna…. u svakom slucaju prisutna je i pokreće naša srca, naša jedra onako kako joj vreme ili sudbina nalaže, a ti i ja smo kao brodovi na pučini zivota! Bilo kako bilo bez te ljubavi teško da bih mogao živeti! Evo već četiri godine, ona me naučila mnogo čemu. Ponekad sam se opirao, ponekad sam se drage volje prepustao ali bit je u tome da sam je živeo celim svojim bićem i da je ona takva kakva je upravo zbog toga što smo mi takvi kakvi smo i drugačije ne može biti! Meni je najbolja i JEDINA i ne bih je menjao nikada! Želim nam jos puuuno zajedničkih godina života, ljubavi i iskušenja, jer sve je to ljubav! Sretna nam četvrta godišnjica LJUBE! Volim te do neslućenih razmera!

E. A. / Izvor: Tuzlanski.ba / Facebook

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde