Hrvatice obradile svetski hit: Urnebesna verzija “Despacita” za sve prevarene žene

0
361

Letnji hit “Despacito” na svoj način obradile su vesele i kreativne cure iz Hrvatske. Parodiju su naslovile “Gde si skit’o”, i posvetile je svim prevarenim ženama.

Najveći muzički hit ovog leta je definitivno “Despacito” Luisa Fonse, a svakim danom sve je veći broj obrada ove pesme. Jednu od zanimljivijih obrada sa svojim društvom napravila je i Zagrepčanka Ana Rogač.

gde si skito parodija DespacitoOna je sa prijateljicama iz srednje škole osmislila parodiju i u videu kaže kako je ovo numera “za sve prevarene žene”. “Despacito” u njihovoj verziji dobio je interesantan tekst a numera se zove “Gdje si skit’o”. Kako piše hrvatski portal “24 sata”, Ana Rogač im je poslala snimak. Nastao je sasvim slučajno, posle nekoliko ispijenih čaša piva u dobrom društvu. Ideje im nisu manjkale, pa su tako iznedrile parodiju na poprilično zarazni svetski hit.

– Već neko vreme smišljam slične obrade na strane hitove, ali nikad nisam mislila da bi to bilo smešno bilo kome, osim krugu od desetak prijatelja. I tako se posle dužeg vremena našlo društvo iz srednje. Seli smo u pivnicu, a ja sam od menija napravila pesmu. Ali, kako smo taman došli na temu trenutno najpoznatijeg svetskog hita “Despacito”, predložila sam da na licu mesta nešto smislimo, napišemo, pa odemo do mene, iskomponujemo, snimimo i jednostavno se smejemo – rekla je Ana.

Poslušajte kako zvuči hit “Despacito” u izvođenju “2Cellos”

Pošto je svako iz društva dao neku svoju ideju, devojke su u roku od jedan sat imale svoj hit.
– Priča o prevarenim ženama se nekako sama nametnula, jer nema ko se jednom nije našao u toj situaciji i smatrao je strašno tragičnom. A, sve se to uvek treba okrenuti na zezanciju – dodala je Ana.

Poslušajte kako zvuči “Gdje si skit’o”:

E. A. / Izvor: 24sata.hr

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde