Predstava „Sjajni momci“ u Beogradu

0
320

Glumci Mustafa Nadarević, Senad Bašić i Moamer Kasumović najavili su oktobarsko gostovanje u Sava centru sa popularnom komedijom „Sjajni momci”. Ova trojka, inače junaci serije „Lud, zbunjen, normalan“ koja je osvojila gledaoce u regionu, napominju da uloge koje će odigrati u predstavi nemaju veze sa čuvenim Fazlinovićima.

sjajni momci predstava
Foto: Facebook / Sjajni momci

Trenutno najpopularnija regionalna komedija „Sjajni momci“, u izvođenju glumačkog trija iz hit serije „Lud, zbunjen, normalan“, gostovaće 18. i 19. oktobra u Beogradu. Mustafa Nadarević, Senad Bašić i Moamer Kasumović najavljuju odličnu zabavu u Sava centru.

„Audicija“: U Sarajevu još jedna predstava, u Srbiji počela prodaja ulaznica

sjajni momci predstava– Posle deset godina zajedničkog rada i 264 snimljene epizode serije, nas trojica smo postali više od prijatelja, praktično kao tri brata – rekao je Mustafa Nadarević na konferenciji za novinare u Beogradu. – Zato smo hteli da napravimo predstavu koja neće biti „tezga“, koju nećemo raditi zbog para, već u kojoj ćemo glumiti i zabaviti se.

sjajni momci predstavaIako ih mnogi identifikuju sa ulogama u seriji „Lud, zbunjen, normalan“, glumci navode da uloge koje će odigrati na beogradskoj sceni nemaju nikakve veze sa Fazlinovićima.
– Jedina sličnost je što smo svi isti – našalio se Senad Bašić. – Predstava je rađena po tekstu „Sanšajn bojs“ Nila Sajmona. Govori o glumačkom poslu, glumačkim mukama i nesrećama, ali i o vražjem glumačkom egu. Mi smo je balkanizovali i prilagodili našem mentalitetu. Iskreno, nismo očekivali toliki uspeh, iako smo popularna televizijska lica.

sjajni momci predstava

Sarajevska glumica Zana Marjanović snima filma sa Frankom Nerom

Inače, Nadarević i Bašić sarađuju već deceniju i po. Prvi zajednički projekat bio je film „Kod amidže Idriza“, pa film „Nafaka“, kao i hit TV serija „Lud, zbunjen, normalan“ i , najzad, predstava „Sjajni momci“. U njoj oni tumače likove Harija i Alija.

sjajni momci predstava
Foto: Facebook / Sjajni momci

Najmlađi glumac od spomenute trojke je Moamer Kasumović. On je rekao da su ovom predstavom odlučili da naprave omaž glumcu. Jer, imaju osećaj da se ta profesija potcenjuje:
– Naš cilj je da zabavimo publiku i da stavimo glumačku profesiju tamo gde joj je mesto.

DANICA MAKSIMOVIĆ: Gluma je trčanje na duge staze

Karte za „Sjajne momke“ u prodaji su od danas.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde